19. august 2018
  |  Logg inn
Aktuelt

Dragekjempere søkes!

Dragekjempere søkes! Vi søker Dragekjempere til en fantastisk spennende ekspedisjon 15. - 16. september. Dragekjemperne må gå i 2, 3, eller 4. klasse. Om kort tid får dere en invitasjon i posten der dere får vite alt dere trenger om årets Dragekjemper-camp. Der får dere også vite hvordan man melder seg på. Hold av datoene og gled dere til å få brev i posten.
Les mer..

Møteplassen i Tune kirke

Møteplassen i Tune kirke Velkommen til Møteplassen i Tune kirke tirsdag 21 august kl.17-19. Dette er en møteplass der vi kan møtes på tvers av kultur og religion for å bli kjent med hverandre, der vi kan være sammen hele familien, der vi kan bygge nettverk, spise sammen, snakke norsk og lære av hverandre.
Les mer..

Småbarnssang i Greåker kirke

Småbarnssang i Greåker kirke Onsdag 29. august starter vi opp igjen med småbarnssang for barn fra 1 og til og med 3 år i Greåker kirke! Dette er et svært populært tilbud som samler mange småbarn og deres familier i kirken hver onsdag. Det er nå åpent for påmelding til høstens semester.
Les mer..

Kortårnagenter

8. og 9 september arrangeres Koragenter i Skjeberg kirke for 1-5 klassinger. Velkommen til en spennede helg med oppdrag og friliuftsgudstjneneste
Les mer..

Småbarnstreff

    Velkommen til flotte samlinger for barnefamilier! Hver samling er spesielt lagt tilrette for en aldersgruppe men åpne for alle barn fra 1-6 år med familie  
Les mer..

Fredagsklubb

Høsttacofest på Fredagsklubben. 21. september og 28. september. 4-7 klasse
Les mer..

Kirkekino

Kirkekino Kirkekino er rett og slett kino i kirken for barn fra 3-6 år i følge med voksen. Film med kirkerottene Vesle og Fredo vises på storskjerm og det servers popcorn til filmen.
Les mer..