15. oktober 2018
  |  Logg inn
Kalender

Konsertnyheter

Ulrikke synger julen inn i Tune kirke

Ulrikke synger julen inn i Tune kirke Ulrikke synger julen inn i Tune Kirke torsdag 6.desember!  For tredje år på rad, er Ulrikke og hennes band tilbake med julekonsert i flotte Tune Kirke. Denne torsdagen vil de skape en varm og stemningsfull opplevelse, som garantert vil få deg i julestemning.  Årets gjesteartister vil snart bli presentert!  Etter en travel og innholdsrik høst på tv-skjermen, gleder hun seg til å komme hjem til en av konsertene hun gleder seg mest til hvert år! Tidligere har du kunnet se henne ...
Les mer..

Debutkonsert med Hollebyguttæne

Debutkonsert med Hollebyguttæne Søndag 11. november inviterer Hollebyguttæne til visekveld i Hollebykirke. Her fremfører de en rekke norske og svenske viser som passer perfekt inn i en kirke på bygda. Dette er første gang Hollebyguttæne spiller konsert men musikerne er rutinerte og kommer til å skape en fantastisk hyggelig stemning i Holleby kirke. Se konsertplakaten for mer info og billettsalg.
Les mer..

"Deilig er jorden" tilbake til Tune kirke

Deilig er jorden tilbake til Tune kirke Alle gode ting er tre og etter to år med svært gode tilbakemeldingene så hersket det ingen tvil for Rein Alexander og Anita Skorgan: De ville lage sin tredje juleturné nå i 2018! Tilbakemeldingene på duoens Facebooksider viser at mange der ute ikke føler skikkelig julestemning før de hørt Rein synge O`helga natt eller Anita synge Deilig Er Jorden.     
Les mer..

Johnny Logan og Hanne Krogh kommer til Tune kirke

Johnny Logan og Hanne Krogh kommer til Tune kirke Etter flere års innsats har det endelig lykkes Hanne Krogh å få med seg irske Johnny Logan til årets julekonsert i Tune kirke. Mandag 2. desemer kl. 18.30 synger de sammen med Thomas Ruud og band i kirken. Se konsertplakaten her.
Les mer..

Home for christmas

Home for christmas Lørdag 1. desember kommer Martin Kristiansen med band for å spille julekonsert i Tune kirke kl. 19.00. Konserten har han kalt "Home for christmas" og du kan se konsertplakaten her.
Les mer..

"Stille natt, hellige natt" i Tune kirke

Stille natt, hellige natt i Tune kirke Tirsdag 18. desember kommer Rune Larsen og hans "Stille natt, hellige natt" tilbake til Tune kirke kl. 21.00. I år har han med seg Maria Haukaas Mittet, Alexander Rybak, Tor Endresen og Lisa Børud.
Les mer..