11. desember 2018
  |  Logg inn
Kalender

Konsertnyheter

Julekonserter i kirkene

I år ønsker kirkene i Sarpsborg velkommen til fantastiske 44 konserter i løpet av 4 uker før jul! På nettsidene finner du informasjon om alle konsertene.
Les mer..

"Deilig er jorden" tilbake til Tune kirke

Deilig er jorden tilbake til Tune kirke Alle gode ting er tre og etter to år med svært gode tilbakemeldingene så hersket det ingen tvil for Rein Alexander og Anita Skorgan: De ville lage sin tredje juleturné nå i 2018! Tilbakemeldingene på duoens Facebooksider viser at mange der ute ikke føler skikkelig julestemning før de hørt Rein synge O`helga natt eller Anita synge Deilig Er Jorden.     
Les mer..

Lucia konsert

Lucia konsert Velkommen til stemningsfylt Luciamorgen i Sarpsborg kirke, 13. desember kl. 07.00!
Les mer..

Julekonsert med Det Norske Solistkor

Julekonsert med Det Norske Solistkor Velkommen til julekonsert med Det Norske Solitkor 13. desember kl. 19.00 i Sarpsborg kirke!
Les mer..

LJOS – Julekonsert med Fauna vokalkvintett

LJOS – Julekonsert med Fauna vokalkvintett Høsten og vinteren er kald og mørk i nord. Kanskje er det derfor julen til alle tider har vært så kjærkommen her? Vi feirer ikke bare den kristne høytiden, men også at solen endelig har snudd, og at vi går lysere tider i møte. I LJOS er det nettopp dette lyset som står i fokus – lyset som kommer midt i tussmørket og gir varme og håp. Tune kirke fredag 14. desember klokka 19.00
Les mer..

Julekonsert i Ingedal Kirke med Ida Karoline Bakke m.fl 14. Des

Julekonsert i Ingedal Kirke med Ida Karoline Bakke m.fl 14. Des For andre året på rad reiser «Du som venter» på juleturné! Etter nydelig stemning i Ingedal Kirke i fjor, ønsker vi å returnere til Skjeberg for andre gang! «Du som venter» er en julekonsert full av tradisjonelle juleminner fremført med personlige tolkninger. Vi inviterer til en pause i ventetida og ønsker å skape en lun forventning til julehøytiden. Vi håper du vil komme og dele denne lille ventestunden med oss! Med: Ida Karoline Bakke: Vokal Silje Tveråli: Vokal Liv-He...
Les mer..

"Julegaven" med Trine Rein og Eli Kristin Hansveen

Julegaven med Trine Rein og Eli Kristin Hansveen Lørdag 15. desember er Trine Rein og Eli Kristin Hansveen tilbake i Tune kirke og gir oss "Julegaven" Se konsertplakaten her.
Les mer..

Julekonsert i Varteig kirke 16. Desember kl. 16.00

Julekonsert i Varteig kirke 16. Desember kl. 16.00 Søndag 16.12 blir det Julekonsert i Varteig kirke med Varteig Kirkekor, Hafslundsøy barnegospel og Minsten
Les mer..

Julekonsert

Julekonsert Velkommen til julekonserter med Sarpsborg Kammerkor! Vi har med oss messingblåsere, Guttorm Guleng på orgel og Emilie Hellum Johansen som solist!
Les mer..

Julekonsert med Sarpsborg Janitsjarkorps

Julekonsert med Sarpsborg Janitsjarkorps Velkommen til julekonsert med Sarpsborg Janitsjarkorps
Les mer..